skip to Main Content

AdemhalingYoga- en Pilates oefeningenOntspannende en positieve muziek

Nirvana Fitness™

Nirvana Fitness™ is een ontspannen vorm van fitness. Het is een combinatie van pilates- en yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen, samen met een speciale ontspannende muziek. Je gaat de Nirvana geest ervaren en de oefeningen zorgen voor het ontgiften van je lichaam.

Wat zijn de resultaten van Nirvana Fitness™?

Versteviging van je spieren en je krijgt extra energie
Vermindering van Stress en vrijkomen van blijdschap-hormonen
Controle over je ademhaling en daarmee controle over je stress reacties
Je hele lichaam krijgt voldoende zuurstof waar voorheen een tekort was en verjongt daardoor
Toestand van rust en vrede, de Nirvana geest

Het belangrijkste resultaat van Nirvana Fitness™ is

Je leert een (nieuw) ademhalingspatroon dat vanuit je middenrif wordt aangestuurd. Deze ademhaling is de meest volledige en de minst vermoeiende manier van ademhalen.
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
100% INZET IS 100% RESULTAAT
HOGE KWALITEIT FITNESS TRAININGEN

Reviews

Yvonne heeft mij een super schema opgestuurd! Ik ben er mee aan de slag gegaan. Binnen 3 maanden eindelijk mijn gedroomde resultaten behaald! Het was helemaal niet moeilijk om vol te houden.

Rating: 5

“Yvonne komt sinds een jaar een keer per week bij mij thuis om samen met mij te trainen. Yvonne is een zeer betrokken en gemotiveerde Personal Trainer, we overleggen steeds wat de klachten zijn en ze past steeds goed haar oefeningen daar op aan. Ik heb Parkinson, dus voor mij zijn kracht van de core, regelmaat in training en het niet-overbelasten van belang, ik ben ook niet altijd even fit…Lees verder

Rating: 5

“Hardlopen ging niet meer, iedere keer pijn in mijn been. Ik bezocht verschillende specialisten maar bleef last houden. Yvonne heeft mij een aantal behandelingen gegeven en oefeningen en guess what, de pijn verdween! Yvonne gaat op zoek naar de oorzaak en bekijkt het geheel. Ik kan nu weer hardlopen, eindelijk zonder pijn…” Simone, 38 jaar

Rating: 5

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gevestigd op:

De Blekerij

2061 EZ Bloemendaal

06 24 74 61 63
klaverfit@gmail.com
Volg mij op Facebook

Back To Top