skip to Main Content

Afvallen?Pijnvrij bewegen?Meer energie?Sterker worden?Gezonder leven?

Massagebehandeling

Behandelt de oorzaak in plaats van het gevolg

Snel opsporen en versterken van zwakke schakels
Verwijderen van verklevingen dmv specifieke behandelmethode
Snelle pijnverlichting
Doelgericht trainingsschema
Directe verbetering
Zeer goede resultaten

Massagebehandeling

Als gevolg van acute blessures, herhaalde bewegingen en constante druk of spanning kunnen er verklevingen ontstaan. Deze verklevingen veroorzaken de pijnlijke- en daardoor vaak ook beperkte bewegingsmogelijkheid.

Het doel van deze massage is het snel opsporen van de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van het lichaam via diverse testprotocollen, het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Deels kan dit ook worden toegepast tijdens de personal trainingen. Door het verwijderen van verklevingen in weefsels en het versterken van de zwakke schakels zorgt een massage voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van (atletische) prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven.

Mylogenics is een veilige manier van behandelen en gericht op spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. De massagebehandeling kent geen bijwerkingen en levert direct zeer goede resultaten en directe pijnverlichting op. 

Back To Top