Wat KLAVERFIT aanbiedt

Diensten

Maximaal resultaat

KlaverFit begeleidt jou naar een fit en pijnvrij leven. Je kunt de keuze maken uit personal training, diverse massages/behandelingen, een combinatie van beide of een coachingstraject. Hierbij wordt er altijd gekeken naar wat er nodig is om jou vooruit te helpen!

Effectief tegen o.a.

Voordelen van deze aanpak

Training At Home | Klaverfit
Personal training
Wat je wensen ook zijn, afvallen, sterker en fitter worden, pijnvrij kunnen bewegen, KlaverFit helpt je met het behalen van je doelen door 1 op 1 begeleiding, Duo Training & Small Group. Om gemotiveerd te blijven en het maximale uit iedere training te halen is Personal Training de ideale manier.​ Iemand die letterlijk naast je staat. Zodat het dit keer wél lukt.
Massage/therapie
Soms werkt je lijf niet helemaal mee. Stress, blessures, aandoeningen, herhaalde bewegingen en constante druk of spanning kunnen pijnklachten opleveren of beperkte mobiliteit. KlaveFit kan deze klachten direct effectief behandelen. Zodat je weer door kunt. Met bewegen en met je leven. Pijnvrij.
Coaching
Met training, therapie, dialoog en persoonlijk advies ontwikkel je nieuwe patronen en vaardigheden. KlaverFit begeleidt je naar een pijnvrij leven, met een flexibel en soepel lichaam.
Boek direct een online afspraak

5/5

5.0/5

Wat klanten zeggen over klaverfit

5/5

Weer goed en pijnloos bewegen

Heel veel last van kuiten en rug gehad en dankzij Yvonne is dat helemaal weg! Enkele massages en oefeningen mee gekregen en ik kan nu weer goed en pijnloos bewegen. Een aanrader!

Show
Fleur Engelberts
5/5

Geweldig om met Yvonne te trainen!

Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en bekijkt je gezondheid van meerdere kanten. Yvonne weet je te motiveren, te inspireren en het beste uit jezelf te halen!

Show
Ingrid De Jong
5/5

Zeer professioneel

Show
GC GraphiColor
5/5

Fantatische trainingen!

Yvonne is een hele fijne personal trainer om je te motiveren om telkens een beetje verder te komen in kracht en conditie. Leuke oefeningen met afwisseling en diverse materialen, bal, elastieken etc. Ze motiveert je enorm en komt haar afspraken keurig na. Weet veel van alle spiergroepen en ze kan je ook een goede sportmassage geven.

Show
s Draijer
5/5

Rugklachten zijn ongelooflijk verminderd

Eindelijk iemand die naar het hele lichaam kijkt ipv alleen de kwaal (in mijn geval) aan pakt.. Yvonne let op ieder subtiel detail in de beweging en probeert via verschillende wegen (Pilates, nirvana, massage, bewegingstechniek, krachttraining) het lichaam weer in balans te krijgen. Mijn rugklachten zijn door Klaverfit ongelooflijk verminderd. Ik ben al 1,5 jaar niet meer door mijn rug gegaan en voel me weer vrij in mijn lichaam. Yvonne is een ontzettend gepassioneerd, professioneel, enthousiast fijn mens om mee samen te werken en kan haar iedereen aanraden die met zijn/haar lichaam aan de slag wil.

Show
Braat Alice

probeer een gratis proefles