COACHING
aan huis of op locatie

Kom in je kracht met KlaverFit

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Voor een coachingstraject kan worden gekozen wanneer er meer tijd nodig is om je klachten op te lossen. Coaching biedt nog meer inzicht in jezelf, je doelen en de weg ernaartoe. Door middel van trainingen, behandelingen, gesprekken en afgestemd advies ontwikkel je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Ik ondersteun je bij het bereiken van een pijnvrij lichaam dat soepel kan bewegen en leer je effectieve oplossingen te vinden waar je je leven lang wat aan hebt.

VOOR ELK ASPECT VAN HET LEVEN

COACHING

Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, professionele doelen wilt bereiken of gewoon een gezonder, meer gebalanceerd leven wilt leiden, Yvonne biedt coaching voor elk aspect van het leven. Haar benadering is persoonlijk, empathisch en resultaatgericht, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

ONTDEK EN ONTPLOOI JE POTENTIEEL

ONTWIKKEL JEZELF MET YVONNE ALS COACH

Yvonne helpt je om je persoonlijke en professionele potentieel te ontdekken en te benutten. Met een combinatie van praktische adviezen en emotionele ondersteuning, zorgt ze ervoor dat je groeit en jezelf ontwikkelt op een manier die bij jou past. Word de beste versie van jezelf, met Yvonne als je coach.

DIT IS WAT klanten ZEGGEN

5/5

Zeer professioneel

Show
GC GraphiColor
5/5

Geweldig om met Yvonne te trainen!

Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en bekijkt je gezondheid van meerdere kanten. Yvonne weet je te motiveren, te inspireren en het beste uit jezelf te halen!

Show
Ingrid De Jong
5/5

Weer goed en pijnloos bewegen

Heel veel last van kuiten en rug gehad en dankzij Yvonne is dat helemaal weg! Enkele massages en oefeningen mee gekregen en ik kan nu weer goed en pijnloos bewegen. Een aanrader!

Show
Fleur Engelberts
5/5

Rugklachten zijn ongelooflijk verminderd

Eindelijk iemand die naar het hele lichaam kijkt ipv alleen de kwaal (in mijn geval) aan pakt.. Yvonne let op ieder subtiel detail in de beweging en probeert via verschillende wegen (Pilates, nirvana, massage, bewegingstechniek, krachttraining) het lichaam weer in balans te krijgen. Mijn rugklachten zijn door Klaverfit ongelooflijk verminderd. Ik ben al 1,5 jaar niet meer door mijn rug gegaan en voel me weer vrij in mijn lichaam. Yvonne is een ontzettend gepassioneerd, professioneel, enthousiast fijn mens om mee samen te werken en kan haar iedereen aanraden die met zijn/haar lichaam aan de slag wil.

Show
Braat Alice
5/5

Fantatische trainingen!

Yvonne is een hele fijne personal trainer om je te motiveren om telkens een beetje verder te komen in kracht en conditie. Leuke oefeningen met afwisseling en diverse materialen, bal, elastieken etc. Ze motiveert je enorm en komt haar afspraken keurig na. Weet veel van alle spiergroepen en ze kan je ook een goede sportmassage geven.

Show
s Draijer

Overige diensten​

Personal Training

Massage/therapie