Personal training
aan huis of op locatie

Haal 100% uit jezelf met KlaverFit

JOUW FITNESSPLAN

Verlang je naar een regelmatige sportroutine, maar merk je dat discipline soms een struikelblok is? Ontdek dan het gemak van persoonlijke training aan huis. Met mij als jouw toegewijde personal trainer, krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en werken we samen naar jouw tevredenheid toe. KlaverFit biedt uitmuntende begeleiding voor het behalen van jouw doelen.

Je zult de verandering naar een fitter en energieker leven zelf ervaren waardoor je je gelukkiger gaat voelen. Hierdoor blijf je gemotiveerd en zal het sporten leuker worden. Bij KlaverFit word je geholpen met de weg naar het snelste en duurzaamste resultaat.

DIT IS WAT klanten ZEGGEN

5/5

Zeer professioneel

Show
GC GraphiColor
5/5

Geweldig om met Yvonne te trainen!

Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en bekijkt je gezondheid van meerdere kanten. Yvonne weet je te motiveren, te inspireren en het beste uit jezelf te halen!

Show
Ingrid De Jong
5/5

Weer goed en pijnloos bewegen

Heel veel last van kuiten en rug gehad en dankzij Yvonne is dat helemaal weg! Enkele massages en oefeningen mee gekregen en ik kan nu weer goed en pijnloos bewegen. Een aanrader!

Show
Fleur Engelberts
5/5

Rugklachten zijn ongelooflijk verminderd

Eindelijk iemand die naar het hele lichaam kijkt ipv alleen de kwaal (in mijn geval) aan pakt.. Yvonne let op ieder subtiel detail in de beweging en probeert via verschillende wegen (Pilates, nirvana, massage, bewegingstechniek, krachttraining) het lichaam weer in balans te krijgen. Mijn rugklachten zijn door Klaverfit ongelooflijk verminderd. Ik ben al 1,5 jaar niet meer door mijn rug gegaan en voel me weer vrij in mijn lichaam. Yvonne is een ontzettend gepassioneerd, professioneel, enthousiast fijn mens om mee samen te werken en kan haar iedereen aanraden die met zijn/haar lichaam aan de slag wil.

Show
Braat Alice
5/5

Fantatische trainingen!

Yvonne is een hele fijne personal trainer om je te motiveren om telkens een beetje verder te komen in kracht en conditie. Leuke oefeningen met afwisseling en diverse materialen, bal, elastieken etc. Ze motiveert je enorm en komt haar afspraken keurig na. Weet veel van alle spiergroepen en ze kan je ook een goede sportmassage geven.

Show
s Draijer

Overige diensten​

Massage/therapie

Coaching