Over Klaverfit

VOOR HET BESTE RESULTAAT

WAAROM KIEZEN VOOR KLAVERFIT?​​

OVER KLAVERFIT

Mijn naam is Yvonne Klaver en ik ben enorm enthousiast over het helpen van mensen bij hun reis naar een gezonder, pijnvrij en energiek leven. Of het nu bij jou thuis is, bij mij thuis in de praktijk, bij het bedrijf waar je werkt, buiten in de natuur of op een andere locatie die jou het beste uitkomt, ik geef jou graag de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt.

Mijn aanpak combineert de kracht van personal training met neurofasciaal therapie en sport- en ontspanningsmassage. Een fantastische combinatie om pijn te verlichten en het lichaam in balans te brengen. Samen werken we aan jouw specifieke doelen, of het nu gaat om het opbouwen van kracht, het verlichten/verhelpen van pijnklachten of het verbeteren van je algehele welzijn.

“Ik geloof dat een gezond lichaam de basis vormt voor een gelukkig leven. Ben je benieuwd naar wat KlaverFit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op en laten we samen werken aan een gezondere en pijnvrije toekomst!”

TEVREDENHEIDSGARANTIE 100%
PLEZIER EN RESULTAAT 100%
YVONNE'S INZET 100%
KWALITEIT VAN TRAININGEN 100%

WIE IS HET GEZICHT ACHTER KLAVERFIT

Dat ben ik, Yvonne Klaver. In 2014 ben ik gestart met mijn bedrijf KlaverFit. Als zelfstandige heb ik op verschillende locaties in Haarlem en omgeving vele trainingen en behandelingen gegeven en heb jarenlange ervaring als personal trainer, neurofasciaal therapeut en (sport)masseur.

Ik ben altijd een fervent sportliefhebber geweest. Van windsurfen tot mountainbiken, van duiken tot paardrijden .. mijn enthousiasme voor beweging kende geen grenzen. Op jongere leeftijd werd ik geconfronteerd met een ongeval dat mij met blijvende lichamelijke klachten achterliet. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ik deze uitdaging aan te gaan. Ik ben toen in de wereld van therapeutische methoden gedoken, op zoek naar manieren om mijn lichaam weer krachtiger en pijnvrij te maken. Met een groot verlangen om niet alleen mijn eigen fysiek en mentaal te verbeteren, maar ook anderen te helpen, begon ik aan een reis die mij tot een gedreven personal trainer en behandelaar heeft gemaakt.

Met mijn ervaring en kennis van zowel sport als therapie, breng ik een holistische benadering naar mijn klanten. Ik begrijp als geen ander de waarde van veerkracht en doorzettingsvermogen, en gebruik deze kwaliteiten om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen weg naar welzijn.

MIJN SPECIALISATIES:

Ik ben een bevlogen gediplomeerd personal trainer, pilatesdocent en behandelaar met uitgebreide opleidingen op hbo-niveau binnen personal training, neurofasciaal therapie, physis, triggerpoint therapie, sportmassage, en ontspanningsmassage. Deze achtergrond stelt mij in staat om een complete benadering te bieden aan mijn klanten, waarin zowel de fysieke training als therapeutische technieken worden geïntegreerd voor optimale gezondheidsresultaten. Dit maakt mijn begeleiding niet alleen effectief, maar ook diepgaand en op maat gemaakt voor iedere individuele behoefte.

“Yvonne’s toewijding aan het welzijn van anderen straalt door in haar werk, en velen hebben baat bij haar inspiratie en begeleiding op hun eigen reis naar een gezonder en gelukkiger leven.” (Stephanie 43 jaar)

Dit is wat ze zeggen

5/5

Zeer professioneel

Show
GC GraphiColor
5/5

Geweldig om met Yvonne te trainen!

Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en bekijkt je gezondheid van meerdere kanten. Yvonne weet je te motiveren, te inspireren en het beste uit jezelf te halen!

Show
Ingrid De Jong
5/5

Weer goed en pijnloos bewegen

Heel veel last van kuiten en rug gehad en dankzij Yvonne is dat helemaal weg! Enkele massages en oefeningen mee gekregen en ik kan nu weer goed en pijnloos bewegen. Een aanrader!

Show
Fleur Engelberts
5/5

Rugklachten zijn ongelooflijk verminderd

Eindelijk iemand die naar het hele lichaam kijkt ipv alleen de kwaal (in mijn geval) aan pakt.. Yvonne let op ieder subtiel detail in de beweging en probeert via verschillende wegen (Pilates, nirvana, massage, bewegingstechniek, krachttraining) het lichaam weer in balans te krijgen. Mijn rugklachten zijn door Klaverfit ongelooflijk verminderd. Ik ben al 1,5 jaar niet meer door mijn rug gegaan en voel me weer vrij in mijn lichaam. Yvonne is een ontzettend gepassioneerd, professioneel, enthousiast fijn mens om mee samen te werken en kan haar iedereen aanraden die met zijn/haar lichaam aan de slag wil.

Show
Braat Alice
5/5

Fantatische trainingen!

Yvonne is een hele fijne personal trainer om je te motiveren om telkens een beetje verder te komen in kracht en conditie. Leuke oefeningen met afwisseling en diverse materialen, bal, elastieken etc. Ze motiveert je enorm en komt haar afspraken keurig na. Weet veel van alle spiergroepen en ze kan je ook een goede sportmassage geven.

Show
s Draijer