MASSAGE
NEUROFASCIAAL THERAPIE
AAN HUIS OF OP LOCATIE

Behandel de oorzaak in plaats van het gevolg

Heb je behoefte aan ontspanning, voel je stress of heb je onopgeloste pijnklachten? Bij KlaverFit kan je diverse behandelingen boeken die je klachten verminderen of laten verdwijnen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een waar genot voor zowel lichaam als geest. Het is een van de oudste en gezondste manieren om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Tijdens de massage worden vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd, waardoor deze weer soepel en ontspannen aanvoelen. Dit kan verlichting bieden. 

Bovendien stimuleert de massage de zenuwuiteinden die signalen naar de hersenen sturen. Dit bevordert de productie van endorfine, ons gelukshormoon, wat resulteert in een algehele verbetering van het welzijn en een positiever gevoel.

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het bevorderen van de doorbloeding van de spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit stimuleert het herstel van zowel spieren als het lichaam als geheel. Zowel enkele dagen voor als enkele dagen na een intensieve inspanning kan een deeptissue- of sportmassage nuttig zijn. Daarnaast worden deze massages preventief ingezet om blessures te voorkomen. Als je al een blessure hebt of andere onopgeloste pijnklachten, kijk dan bij de neurofasciaal therapie hieronder. Deze doelgerichte behandelingen zijn erop gericht jou zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen.

Neurofasciaal therapie

Neurofasciaal therapie heeft als doel jou pijnvrij te krijgen en gaat in een aantal stappen.

  1. Met een gratis pijncheck worden jouw klachten besproken en biedt KlaverFit jou een korte proefbehandeling aan waarmee je direct ontdekt of deze methode geschikt is voor jouw klachten. Deze is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 
  2. Bij de behandeling richt ik mij specifiek op jouw zwakke punten en kijk ik naar onderliggende oorzaken. Door de persoonlijke aandacht en het onderzoek ontstaat er een duidelijk plan voor herstel en zal je zelf ook meer inzicht krijgen in je conditie.
  3. Na de behandelingen krijg je waardevolle adviezen om terugkerende pijn te voorkomen. Je wordt begeleid naar duurzame verbeteringen waardoor je lichaam sterker en veerkrachtiger wordt.

DIT IS WAT klanten ZEGGEN

5/5

Zeer professioneel

Show
GC GraphiColor
5/5

Geweldig om met Yvonne te trainen!

Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en bekijkt je gezondheid van meerdere kanten. Yvonne weet je te motiveren, te inspireren en het beste uit jezelf te halen!

Show
Ingrid De Jong
5/5

Weer goed en pijnloos bewegen

Heel veel last van kuiten en rug gehad en dankzij Yvonne is dat helemaal weg! Enkele massages en oefeningen mee gekregen en ik kan nu weer goed en pijnloos bewegen. Een aanrader!

Show
Fleur Engelberts
5/5

Rugklachten zijn ongelooflijk verminderd

Eindelijk iemand die naar het hele lichaam kijkt ipv alleen de kwaal (in mijn geval) aan pakt.. Yvonne let op ieder subtiel detail in de beweging en probeert via verschillende wegen (Pilates, nirvana, massage, bewegingstechniek, krachttraining) het lichaam weer in balans te krijgen. Mijn rugklachten zijn door Klaverfit ongelooflijk verminderd. Ik ben al 1,5 jaar niet meer door mijn rug gegaan en voel me weer vrij in mijn lichaam. Yvonne is een ontzettend gepassioneerd, professioneel, enthousiast fijn mens om mee samen te werken en kan haar iedereen aanraden die met zijn/haar lichaam aan de slag wil.

Show
Braat Alice
5/5

Fantatische trainingen!

Yvonne is een hele fijne personal trainer om je te motiveren om telkens een beetje verder te komen in kracht en conditie. Leuke oefeningen met afwisseling en diverse materialen, bal, elastieken etc. Ze motiveert je enorm en komt haar afspraken keurig na. Weet veel van alle spiergroepen en ze kan je ook een goede sportmassage geven.

Show
s Draijer

Overige diensten​

Personal Training

Coaching